Hopp til innhold

GV designer, produserer og monterer

Siden 1986 har vi fått bred erfaring, mye kunnskap og har blitt en ledende leverandør av skilt og dekor. Vi kan derfor gi deg den kvaliteten du krever og forventer.

Sammen tenker vi stort – med en gjeng profesjonelle, fleksible og løsningsorienterte kreative hoder, og med oppdatert teknologi og utstyr er ingen oppdrag for store, eller små.

Hos GV Reklame blir du møtt med engasjement og løsninger, som kan sette nettopp deg på kartet.

Videoen er filmet og produsert av ungdomsbedriften Blikkfang.

Ditt firma. Din reklame.

Hos oss er ingen oppdrag for store. Vår visjon er enkel: Vi gjør deg synlig.

Ikon som viser en malepalett.

Design

Våre designere er eksperter i å visualisere dine idéer, tanker og behov – de kan følge og rådgi deg gjennom hele prosessen. Se eksempler >

Ikon som viser en printer.

Produksjon

Vi kan stolt si vi alltid følger med på markedet og holder oss oppdatert med den nyeste teknologien for best mulig produksjon.

Ikon som viser en blyant og en linjal.

Montering

I monteringshallen finner du en dyktig gjeng som utfører alt det praktiske. Her «tjones» det og legges vekt på punktlighet og sans for detaljer.

Logo for Miljøfyrtårn i hvitt.

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi ønsker å være fremtidsrettet og vil ta vår del av ansvaret for fremtiden og miljøet. Vi har siden 17.juni 2020 vært en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Oppdatert teknologi

Våre lokaler er lett tilgjengelig fra E6, og har gode parkeringsmuligheter. Vi disponerer 1100 m² fordelt på kontor, produksjon, verksted og monteringshall med plass til busser og vogntog. Vi har stort råvarelager for rask og fleksibel produksjon og levering. I samme bygg finner du storbilvask for effektiv vask av kjøretøy før dekorering.

I lokalene våre har vi blant annet printere, folieskjærere, lamineringsmaskin og fresebord. På fresebordet bearbeider vi de fleste materialer og lager produkter i alle former og størrelser. Våre mest brukte materialer er ibond, aluminium, akryl og pvc-plater. Vi produserer også klistremerker og etiketter i alle fasonger.

Vår 1650 Colorado er en “racer” i plotterverdenen – og den første av sitt slag nord for Trondheim. Den kan printe opptil 80m² i timen, med en bredde på 1,6m. Colorado kan printe matt eller blank overflate, noe som gir mange muligheter. Teknologien med UV-blekk gjør at tørketiden er lik null.

Vårt siste tilskudd i maskinparken er Canon Arizona 2380XT flatbed printer og Zund frese- og skjærebord. Arizona kan printe på plane materialer opp til 50mm tykkelse. Printflaten er 2,2 x 3 meter. Zund frese- og skjærebord er en fleksibel maskin som bearbeider de fleste materialer. Den freser, skjærer og stanser ut ved bruk av ulike verktøy. Maskinens arbeidsområde er 2,2 x 3 meter.

Ole Gunnar i produksjonshallen.

Menneskene i fokus

Hos GV Reklame er vi som en stor familie, relatert eller ikke. Lunsjen spises i felleskap hver dag og da snakkes det om løst og fast. Resten av dagen hjelper vi hverandre å utføre jobben vår på best mulig måte.

Vi er en sammensveiset gjeng og feirer enhver anledning. Bursdager feires alltid med kake, og ved milepæler for firmaet slår vi til og feirer stort.

Se mer av hva som skjer
Arbeidsgjengen hos GV Reklame AS.

Miljøfyrtårn-bedrift

17. juni 2020 ble vi sertifisert Miljøfyrtårn.

Vi ønsker å være en fremtidsrettet bedrift og vil ta vår del av ansvaret for fremtiden og miljøet.

Dette innebærer at vi tenker på bærekraft innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Vi jobber stadig mot å bli bedre.

Vi er stolt av å være en Miljøfyrtårn-bedrift.

Logo for Miljøfyrtårn i farge.
Ole Gunnar som stolt mottaker av Miljøfyrtårn-sertifikat.

Over 30 års erfaring

GV Reklame har i over 35 år opparbeidet bred kompetanse i profilering og dekor.

Vi er fremoverlente, søker alltid ny kompetanse og nye utfordringer.

Les mer om vår historie
Brødre Ragnar og Gunnar Vestvik.

Rias OG Mikkelhaug har opplevd samarbeidet med dere som MEGET fremtidsrettet. Kvaliteten på arbeidet med logoer, etiketter og annet reklamemateriell har vært meget høy og vi får veldig gode tilbakemeldinger i markedet på endringene. Salget av våre produkter har økt betydelig etter at alle produkter har fått de nye logoene og etikettene.

-Rias og Mikkelhaug

Se prosjektet

Vi opplever GV reklame som en meget god samarbeidspartner.

De stiller alltid opp for oss og gjør alt de kan for å få oss fornøyd!

Alle bilene våre profileres hos dem, og det kommer til å fortsette.

-Christopher Johansen / NesnaTerminalen

GV-reklame har vært leverandør av skilting og foliering i prosjekt Verdal Bo- og behandlingssenter. Vi har opplevd et veldig godt samspill mellom entreprenør, leverandør og byggherre/brukere i denne prosessen, noe som har ført fram til gode løsninger. GV Reklame har bidratt med sine erfaringer og gode råd som har vært verdifulle for oss i våre valg. Prosessen har vært preget av god dialog, lett å få gjennomført møter og befaringer og kort vei fra beslutning til utførelse.

-Per Tore Sandsaunet / Verdal Bo- og Behandlingssenter

Se prosjektet

GV Reklame er en god lokal samarbeidspartner med god kompetanse og gjennomføringsevne.

Vi opplever at de har kundeperspektiv og høg servicegrad i fokus i hverdagen.

-Lars Heirsaunet / Alti

Servicen deres er veldig bra, dere er fleksible og imøtekommende ovenfor transportører som har en travel hverdag.

Jobben som blir gjort og resultatet er 100%. Kvalitet fra bestilling av jobb til sluttproduktet står klart.

-Kristian Espeland / Espeland

Godt samarbeid og flotte kreative løsninger utført til avtalt tid og av beste kvalitet.

-Hákon Bragi Valgeirsson / Fæby