Hopp til innhold

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Leveringstid varierer ut ifra hvilke produkter og/eller tjenester det er snakk om. Vi opplyser om forventet leveringstid når vi har kartlagt hvert enkelt prosjekt.

Kontakt oss i dag for å komme i gang.

Vi produserer alt fra små etiketter til store fasadeskilt, så priser varierer i like stor grad. Ta kontakt for å få et pristilbud på akkurat det du trenger.

Priser på våre lysskilt for lastebil er oppgitt i på GV-Lysskilt siden vår her.

Logoer og andre designfiler burde helst sendes i vektorformat (som oftest, ai, eps eller pdf-filer). Dersom du ikke har tilgang til disse filene kan vi ofte hjelpe med å utarbeide vektorfiler for en ekstra kostnad dersom du har gode bilder å gå ut ifra. Merk at dette kun gjelder for dine egne logofiler, og gjengivelse og pris kommer an på hvor kompleks originallogoen er og kvaliteten på filene du kan gi oss for å jobbe ut ifra.

En vektorfil (ai, eps eller pdf-filer) er en fil designet i spesielle designprogrammer, og gir muligheten til å forstørre i det uendelige uten at det går utover kvalitet. Fotografi er ikke vektor og vil derfor kunne se pikslete ut (synlige firkanter) om de forstørres for mye. Logoer og annen tekst kommer gjerne ofte i vektorformat og kan derfor blåses opp så mye som ønskelig.

Lavoppløselige filer som jpg og png er ikke vektor og har derfor redusert kvalitet i print.

Vi ber deg gjerne lese korrektur før produksjon – da sender vi deg en fil med ferdig oppsett som du må godkjenne før vi produserer. Her ber vi deg om å nøye gå gjennom teksten for å unngå skrivefeil eller andre problemer og misforståelser som kan ha forekommet under design.

Korrektur blir din garanti for at ferdig resultat blir som tenkt.

Så absolutt! I tillegg til alt på hjul, kan vi hjelpe med utforming av all slags type skilting både ute- og innendørs. Vi produserer også tapet og andre reklame- og profileringsartikler som etiketter, klær, beachflagg og rollup.

Vi hjelper deg også med å utvikle ny logo og grafisk profil for bedriften.

Vi er stolte av maskinparken vår, som lar oss produsere de fleste produkter i egne lokaler. I noen tilfeller bruker vi kvalifiserte underleverandører som vi har tillit til. Underleverandører benyttes når det er hensiktsmessig for både kunden og oss.

I lokalene våre har vi blant annet printere, folieskjærere, lamineringsmaskin og fresebord. På fresebordet kan vi bearbeide de fleste materialer og lage produkter i alle former og størrelser. Våre mest brukte materialer er ibond, aluminium, akryl og pvc-plater.