Hopp til innhold

Navneskilt til dør

Enten du ser etter navneskilt for hjemmet eller arbeidsplassen, har vi løsninger i ulike størrelser, løsninger, materiale og naturligvis design for å best passe personligheten din. Dørskilt kan være innbydende og hyggelige, eller nøytrale.

Mest vanlig er “Her bor-skilt” som fungerer som velkomstskilt, men dørskilt kan også ha nyttig informasjon med adgang forbudt og andre budskap.

Husskilt med navn på husholdning.

Typer navneskilt

Ditt navneskilt. Din personlighet og ditt design. Mulighetene er mange.

Skiltene kan leveres med ulike bakgrunner:

 • Hvilken som helst farge
 • Klar/gjennomsiktig
 • Frostet folie
 • Bilde

Videre kan de dekoreres med alt fra:

 • Sitater og ordspråk
 • Motiver og border
 • Kun tekst
 • Bilder
 • … og andre elementer du kan tenke deg

Husdyr og maskotter

Hvis du har dyr hjemme, eller en maskot for bedriften, kan disse være god inspirasjon for å lage unike design. Her kan vi tilpasse skiltets form til hode- eller kroppsfasongen deres, printe bilde av dem, eller bruke en silhuett/illustrasjon for å gi skiltet liv.

Dørskilt kan være mer enn bare navneskilt

Annet enn “Her bor-skilt” på inngangsdøren kan dørskilt også ha andre bruksområder. Dette kan være navneskilt på barnas rom, eller henvisninger til toalett, bøttekott, inngang til ulike firma og butikker, åpningstider, addresseskilt og mer.

Tips:

Dersom du eier en bedrift, spør deg selv om folk ofte spør om veien til spesifikke rom. Dersom dette er tilfellet, kan det være lurt å se på en bedre skiltløsning! Kontakt oss i dag for å avtale befaring om du vil ha hjelp til dette.

Materiale og størrelser

Hos GV Reklame har vi satset stort på maskinparken vår de seneste årene, og kan derfor lage navneskilt til dører i nesten alle typer materialer, størrelser og format.

For navneskilt på dører er våre mest brukte materialer:

Innendørs

 • Aluminium med innlegg – enkelt å bytte budskap
 • Folie direkte på dør/vegg
 • Akryl/pleksiglass
Ulike typer av skilt med mulighet for bytte av budskap.

Utendørs

 • Akryl/pleksiglass med rustfrie avstandsknotter/pynteskruer
 • Messingskilt – mer eksklusivt uttrykk
 • Plast
 • Tre – passer og bra på hytta

Dersom du er interessert i et materiale som ikke er på denne listen, snakk med en av våre designere som kan hjelpe deg finne den beste løsningen for skiltets plassering.

Aluminiumsskiltene med innlegg kommer i størrelser fra 105mm til 420mm lengde, mens resterende skilt kan produseres i alle størrelser.

Bestill skilt i dag

Vi er eksperter på storprint her på Verdal – men også på smått. Med et navneskilt fra GV Reklame kan du være så personlig, profesjonell eller nøytral som best passer deg. Fra enkle folieskilt til mer elegante akrylskilt med unike design, ønsk folk velkommen som du vil.

Med moderne teknologi og en stadig voksende maskinpark kan du kjenne deg trygg på skilt utformet i best mulig kvalitet.

Kontak oss

Ofte stilte spørsmål

Avhengig av hvilket type skilt du velger å gå for, vil feste variere fra skruer, til lim, til selvklebende løsninger. Om du har spesifikke behov, snakk med oss så vi kan foreslå den mest egnede løsningen for deg.

Vi monterer jevnlig skilt og folie hos bedrifter i Nord-Trøndelag. For privatpersoner, små bestillinger og kunder utenfor Trøndelag lønner det seg ofte for kunde å montere navneskilt selv.

Vi lager ofte dørskilt med familiebilder. Del det bildet du vil ha – så lenge det er i god kvalitet opplever vi stort sett aldri noen problemer med egne bilder.

For elementer som firmalogoer er det best om du kan dele vektorfil av logoen. Dette er for å printe logoen i best mulig kvalitet, uten at det blir uklart eller får antydning av piksler. En vektorfil er som regel delt av designeren som lagde logoen, stort sett i PDF, EPS, AI eller SVG-filformat.

Ja! Fresebordet vårt freser de fleste former og løsninger.

Ja, vi har ulike designmaler basert på tidligere skilt vi har laget. Snakk med en av våre designere som kan vise hva vi allerede har, eller sette opp et helt unikt design for deg.

I skiltene våre med innlegg kan du enkelt bytte navn og annen informasjon. For andre typer skilt vil enten hele skiltet måtte byttes ut, eller deler. Snakk med oss om den beste løsningen for deg, alt ettersom hvor ofte endringer forventes å måtte gjøres.

Stort sett kan vi reprodusere det meste. Merk at gjengivelsen kan variere noe etter hvor kompleks originaldesignet er, hvor tydelig skiltet er (uklare bilder og/eller design med solskader kan være vanskelig), med mer.

Skiltpriser varierer like mye som materialer og design. Ved bestillinger av ett skilt kan du forvente priser fra 250 for de enkleste skilttypene og oppover, samt oppstartkostnader. For akrylskilt må du stort sett forvente fra 700 kroner og mer, avhengig av størrelse og design.

Vest bestillinger av større mengder, tilbyr vi som regel en billigere stykkpris. Snakk med oss når du legger inn bestillingen for å få et pristilbud etter deres behov og ønsker.